Klik hier voor het protocol Kerkekelijk Vieringen

Klik hier voor het gerbuik- en ontsmettingsplan RK- gedeelt de Hoeksteen

Mondkapjes

Het IDB heeft besloten de richtlijn van de overheid te volgen met betrekking tot het dragen van nietmedische mond/neus kapjes in de publieke ruimtes. Met ingang van heden geeft het IDB aan iedereen het dringende advies een mond/neus kapje te dragen bij iedere verplaatsing binnen onze kerkgebouwen en parochiecentra. Bij de vieringen betekent dit concreet:

1. dat de begeleiders een kapje dragen bij de uitvoering van hun taken;
  2. dat de kerkgangers een kapje dragen bij het betreden van de kerk van de ingang tot op de zitplaats;
  3. dat de kerkgangers een kapje dragen tijdens de verplaatsing naar en van de communie-uitreiking;
  4. dat de kerkgangers een kapje dragen bij het verlaten van de kerk van de zitplaats tot aan de uitgang.

Het is onze hoop, dat wij met deze gezamenlijke inspanning binnen onze kerkgemeenschappen kunnen bijdragen aan het terugdringen van het virus. Zeer veel dank voor uw gewaardeerde inzet!

Met hartelijke groet vanuit het Interim Dagelijks Bestuur,

Pastoor Ton Huitink                        Pastoraal team