Kinderwoorddienst

Tijdens de zondagviering was er voor kinderen van de basisschoolleeftijd de gelegenheid om deel te nemen aan de kinderwoorddienst. Onder begeleiding van twee volwassenen gingen de kinderen na het openingswoord van de pastor mee naar een eigen ruimte. Na een welkomstbegroeting of gebed vertelden we een verhaal uit een kinderbijbel of een spiegelverhaal, die aansloot op de lezing van die zondag. Op een begrijpelijke manier voor de kinderen werd het onderwerp toegelicht en hielden we een kringgesprek. We spraken over het onderwerp hoe dit was toe te passen in ons eigen leven. Vervolgens gingen de kinderen aan de slag met een knutselwerk of kleurplaat om te verwerken wat ze gehoord hadden.

Zoals u opvalt staat boven geschreven tekst in de verleden tijd. Helaas zijn er momenteel geen vrijwilligers om de kinderwoorddienst te begeleiden. 

Maar... We zouden het fijn vinden als deze groep weer actief wordt.  Lijkt het je leuk om met kinderen te werken, ze een verhaal te vertellen, je bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met.

Mw. Ina Hindle  
v.hindle@chello.nl
t
elefoonnr: 323001