Openstelling dagkerk

In de Pastorale brief editie 4 kunt u lezen dat verschillende kerken in onze 3 parochies op bepaalde tijden geopend zijn om parochianen de gelegenheid te geven daar even te bidden of een kaarsje aan te steken. De locatieraad en pastoraatsgroep willen deze initiatieven graag volgen.

De dagkerk zal daartoe vanaf 5 mei iedere dinsdag geopend zijn van 15.00 u tot 16.00 u voor gebed, meditatie, het aansteken van een kaarsje en,of het opgeven van misintenties.

Voor uw eigen gezondheid en die van anderen verzoeken wij u het volgende in acht te nemen:

1. Bij het betreden van het gebouw wordt u gevraagd om uw handen te ontsmetten. Ontsmettingsmiddel is aanwezig.
  2. Wilt u steeds 1,5 meter afstand bewaren ten opzichte van anderen en de aangegeven looproute volgen.
  3. Er worden niet meer dan 4 personen tegelijkertijd toegelaten. Wilt u uw verblijf daarom beperken tot maximaal 20 minuten.
  4. Volgt u overigens ten alle tijde de aanwijzingen van de koster.

Namens de locatieraad en pastoraatsgroep