Concert Marcel Zimmer en Heartbeat4kids zingen voor kids in actie
Swifterbant, de Hoeksteen, zondag 10 november 16 uur

De bekende liedjeszanger en –schrijver Marcel Zimmer komt naar Swifterbant om daar samen met Heartbeat4kids een concert te geven t.b.v. kids in actie. De Taakgroep Jeugd nodigt u en jou van harte uit om te komen luisteren, kijken en meedoen. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via www.zingenindekerk.nl

Heartbeat4kids is een initiatief van de Taakgroep Jeugd van de gezamenlijke kerken in Swifterbant. Twee keer per jaar oefenen ze 3 maanden voor een optreden, de ene keer is dat een musical en de andere keer werken ze mee aan een viering of concert. Dit keer is Marcel Zimmer uitgenodigd die op tour is door Nederland met een concert in samenwerking met lokale koren.

Zondag 10 november 16 uur bent u/zijn jullie van harte welkom in de Hoeksteen, we verwachten een volle zaal dus van te voren reserveren is aan te raden, dit kan gratis via www.zingenindekerk.nl de Taakgroep Jeugd neemt de kosten van dit concert op zich om iedereen de kans te bieden erbij te zijn.

Marcel Zimmer en Heartbeat4kids willen met dit concert geld ophalen voor kids in actie die kinderen in de knel ondersteund. Bijvoorbeeld door opvang en scholing van weeskinderen in Rwanda. Rainbow de duif vliegt de hele wereld rond om de projecten te bezoeken en vertelt daarover.