Na de zomervakantie willen we graag starten met oefenen voor een nieuwe activiteit van Heartbeat4kids. Kids van groep 4 t/m 8 en klas 1 voortgezet onderwijs die van zingen, dansen of toneelspelen houden zijn van harte welkom om mee te doen. Thema is Daar zit muziek in! we bereiden de vakantiehoeksteenclub en de viering van de zondag na de vakantiehoeksteenclub voor.

Klik hier voor de flyer.

GEZOCHT voor de Vakantie Hoeksteen Club dinsdag 24 okt. van 10-13 uur
Samen met Amor Musae, de Timmerclub en Heartbeat4kids organiseert de Taakgroep Jeugd van de kerken de VakantieHoeksteenClub.
Help mee deze ochtend tot een feest te maken voor alle basisschoolkids in Swifterbant; we verwachten 60-100 kids!

We zoeken:

• Vrijwillig(st)ers knutselen, muziek, spel, catering, BHV (ook jongeren mogen helpen!)
  • Pannenkoekbakke(ste)rs (voor 12 uur aanleveren)
  • Lege schone emmers, flesjes/blikjes om trommels en sambaballen van te maken

AANMELDEN op het bord in de foyer van de Hoeksteen of via heartbeat4kids@hotmail.com
Alle kinderen van de basisschoolleeftijd zijn die ochtend welkom, thema is “Daar zit muziek in!”, daar zingen we van, horen we een verhaal uit de bijbel over en gaan we mee aan de slag in workshops muziek maken, instrumenten maken, dans en zang.
Daarnaast nodigen we de ouderen uit ons dorp van harte uit om vanaf half 12 koffie te drinken en om 12 uur aan te schuiven om samen met de kids pannenkoeken te eten.
Op zondag 29 oktober om 10 uur is er een gezinsviering als afsluiting van de Vakantie Hoeksteen Club, we laten dan aan iedereen zien en horen wat we gedaan en gemaakt hebben.

Kom zoals je bent want zo ben je welkom, als kind, vrijwilliger, ouder of bezoeker van de gezinsviering!
Meer info Co Hermans/Esther Zuiderwijk/Harm Feijen/Marianne Greijdanus

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx